Mirar com el cafè puja pel dau de sucre, poc a poc, cap amunt, arribant al moment gloriós del cim, i tot i així, mes i mes cafè pujant, essent xuclat fins la saturació.
I que just en aquest moment de no poder mes, tots els granets de sucre perdin cohesió, perdin les formes i s’esfondrin, convertint-se en una pasta fosca i melosa, que desborda la cullereta molt poc a poc, però irremediablement.
Envolta’m. No permetis que fugi. No em perdis de vista. Dema potser nomes trobaràs una taca de sucre desfet al coixí...
5 de abril de 2006
Sucre
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Diseño por headsetoptions | A Blogger por Blog and Web
5 formas de verlo:
hi sóc a temps?
las margarides?
vaaa
uauu! xiuxiueig, això el meu país se'n diu declaració d'amor
Sra. Carmen Griss desprès d'ensucrar-nos amb el seu fantàstic post, crec que li canviaria el nom per Carmen de Pols de Sucre
Gracies gracies, no seria res sense vosaltres, les meves fans :-D
best regards, nice info » »
Publicar un comentario